SILNI LESKOVČANI: Rukometaši Dubočice pobedili Šamot u Aranđelovcu i smanjili prednost vodećeg Partizana na samo 1 bod

Rukometaši Dubočice 54 pobedili su Šamot u Aranđelovcu rezultatom 21:26 (9:14) u utakmici 7. kola B grupe Arkus lige.

Ovim trijumfom Leskovčani su praktično završili prvi deo takmičenja u B grupi na drugom mestu na tabeli, sa 12 osvojenih bodova i jednim bodom zaostatka u odnosu na beogradski Partizan.

Leskovčani su od starta zaigrali maksimalno angažovano i vrlo brzo stigli do 6 golova prednosti (18. minut 3:9). Gosti su predvođeni raspoloženim golmanom Kocićem i Atanaskovićem koji je 7 od svojih 9 holova postigao u prvom poluvremenu, na odmor otišli sa 5 golova prednosti.

U nastavku izjednačena igra, domaći su u jednom trenutku smanjili prednost gostiju na 3 gola (48. minut 15:18), ali su „vukovi“ ponovo dodali gas i najavili konačnu pobedu (53. minut 16:24).

Koliko su Leskovčani želeli pobedu potvrđuju i 3 crvena kartona (od toga 2 direktna“ rukometašima Dubočice 54 koji su u duelu sa do ovog kola drugoplasiranim Šamotom želeli da pokažu da u ovom trenutku pripadaju grupi najkvalitetnijih timova u zemlji.

Za ekipu Dubočice 54 su igrali: Gašić, Cvetković 1, Radulović, Marinković, Grubić 2, Pavlović 2, Mađar, Mitrović 3, Spasić 3, Matović 1, Atanasković 9, Stanojković 1, A. Pavlović 3, Anđelković 1, Kocić.

Prvenstvo u Arkus ligi nastavlja se 10. novembra, a rukometaši Dubočice 54 gostuju u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Povezano

LESKOVAČKI SAVEZ SPORTOVA: Javni konkurs za dodelu Sportske nagrade Leskovca za 2021. godinu

Leskovački savez sportova raspisao je javni konkurs za dodelu priznanja najbolji sportistima, sportskim klubovima i organizacijama na teritoriji Grada Leskovca u ovoj godini. „Leskovački savez sportova raspisuje javni konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za SPORTSKU NAGRADU LESKOVCA ZA 2021. GODINU, kao najviše priznanje u oblasti sporta. Nagrade se dodeljuju u sledećim kategorijama: Najbolji sportski […]