„SVOME GRADU“: Na spektaklu u Lebanu nastupili bokseri iz Srbije, Rusije, Grčke, Španije, Belorusije, Gruzije i Slovačke

Drugu godinu zaredom uspešno opština Lebane i bokserski kamp Čip organizuju veče internacionalnog profi boksa „Svome gradu“, okupivši ljubitelje ovog sporta na jednom mestu – u centru Lebana.

„Veliku zahvalnost dugujem lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine na podršci i organizaciji jedinstvenog takmičenja u Srbiji ovog tipa“ – rekao je Darko Stanković.

„Utisci su i ove godine pozitivni, publika je bila u prilici da prati još uzbudljivije mečeve u odnosu na prošlu godinu – istakao je predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović čestitavši prvenstveno pobednicima mečeva, ali i svim učesnicima koji su došli iz drugih zemalja i dodao da mu je želja da svake naredne godine budemo još bolji u organizaciji.

Sinoć su svi posetioci mogli da prate 6 profi mečeva, boksere iz Belorusije, Grčke, Španije, Gruzije, Slovačke, Rusije i da drugu godinu zaredom podrže miljenike publike Nikolu Džonija Stevanovića, Saru Marjanović i domaćeg Darka Stankovića. Ove godine u Lebanu na reviji boksa rukavice je ukrstio i bronzani sa Olimpijskih igara u Tokiju bokser Kataev.

Bokserka Sara Marjanović je poručila da iako u Srbiji postoje predrasude o ženama u boksu to je plemenit sport u kome se stiče kondicija „Vidim dosta mladih ovde u publici i veliko mi je zadovoljstvo, mogu da ih pozovem da se makar rekreativno bave boksom i da ne razmmišljaju o povredama, jer se mnogo ozbiljnije dešavaju i u ostalim sportovima“.

Povezano

SPORT ZA SVE Odlični rezulati članova Plivačkog kluba Leskovac na državnom prvenstvu

Na Državnom prvenstvu za kadete, juniore i apsolutnoj kategoriji, koje je održano u Beogradu, od četvrtka 17.decembra do nedelje 20.decembra 2020 godine, Plivački klub “Leskovac je učestvovao sa svojih 6 plivača i napravio zapažene rezultate. Na samom takmičenju je učastvovalo 46 klubova sa 474 takmičara. Ovo je takmičenje posle dužeg vremena i svi su željni […]

PETA UZASTOPNA POBEDA DOMAĆINA: Pčinja – Radan 2:1

Fudbaleri Pčinje nastavili su sjajnu seriju i petom uzastopnom pobedom se učvrstili na 6. mestu na tabeli srpskoligaškog „Istoka. Srpska liga Istok – 27. kolo PČINJA – RADAN 2:1 Strelci: 1:0 Veličković u 67., 1:1 O. Petrović u 90., 2:1 Veličković u 90+2. minutu – Trgovište, sudija: Miloš Grujić (Niš), kartona nije bilo. PČINJA: Imeri, […]