Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu objavio oglas za upis na kurs za sticanje i obnovu ranije stečenih zvanja SPASILAC NA VODI

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu objavio je oglas za upis kandidata na kurs za sticanje zvanja SPASILAC NA VODI kao i kandidata za obnovu ranije stečenih zvanja.

Na program stručnog usavršavanja i osposobljavanja za zvanje SPASILAC NA VODI, mogu se upisati punoletna lica sa prethodno stečenim najmanje srednjim obrazovanjem (u trogodišnjem ili četvorogodišnjem trajanju) koji uspešno savldaju test fizičkih sposobnosti iz plivanja i ronjenja, i koji prilođe lekarsko uverenje o zdravstvenoj sposobnosti.

Bližne informacije o uslovima upisa, trajanju i sadržaju, mogu se dobiti u Službi za nastavu i studentska pitanja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, telefon: 018/510-900, lokal 214 i na sajtu fakulteta www.fsfv.ni.ac.rs.

Kandidati mogu podnositi prijave Službi za nastavu i studentska pitanja Fakulteta, ulica Čarnojevića 10a, do 23.02.2023. godine.

Prijemni ispit biće održan dana 25.02.2023. u 10 časova, na bazenu SC „Čair“ u Nišu.

Povezano

Srpska liga Istok – rezultati 17. kola i tabela

Odigrano je 7 od 8 utakmica 17. kola Srpske lige Istok, dok će duel Dunava i Timoka biti odigran u sredu u Prahovu. Srpska liga Istok – rezultati 17. kola: Vlasina – Topličanin 3:1Timočanin – OFK Brzi Brod 3:0Car Konstantin – GFK Dubočica 0:4Meševo – Radnički (Pirot) 5:2Pčinja – SFS Borac 0:1Jedinstvo (Paraćin) – Budućnost […]