SKUPŠTINA GFK DUBOČICA: Dejan Savić ponovo izabran za predsednika kluba, cilj Prva liga Srbije

Danas je u prostorijama grada Leskovca, održana izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog kluba Dubočica za mandatni period od 2023. do 2027. godine.

Članovi Skupštine GFK Dubočica jednoglasno su odlučili da za predsednika kluba bude ponovo bude izabran Dejan Savić, nekadašnji igrač ovog kluba, koji je i do sada obavljao funkciju predsednika.

– Hvala Vam na ukazanom poverenju. Tu sam da zajedno sa vama vodimo klub ka istorijskom uspehu. U prethodne 4 godine, nije bilo baš sve tako sjajno i bajno, bilo je puno lepih, ali i onih manje lepih trenutaka. Ostavljamo to iza nas i okrećemo se glavnom cilju za ovu godinu, a to je plasman u Prvu ligu Srbije. Klub je finansijski stabilan posle mnogo vremena i tu zahvalnost dugujemo gradonačelniku dr Goranu Cvetanoviću i lokalnoj samoupravi grada Leskovca kao glavnom finansijeru kluba. Takođe bih se zahvalio i drugim navijačima i sponzorima kluba na doprinosu koji daju klubu – rekao je novi / stari predsednik GFK Dubočice Dejan Savić.

Na sednici skupštine GFK Dubočica, pored članova Skupštine prisustvovali su i obratili se prisutnima, gradski većnici Stefan Kitanović i Aleksandar Pejčić sa željama da klub napreduje i ide uzlaznom putanjom.

Povezano

Rukometaši Dubočice 54 pružili snažan otpor favorizovanom Partizanu u Beogradu

Rukometaši Dubočice 54 nisu uspeli da iznenade favorizovani Partizan na gostovanju u Beogradu. Pružili su Leskovčani snažan otpor velikom favoritu, koji je na kraju ipak slavio pobedu rezultatom 27:25 (13:14). Gosti su bili za nijansu bolji u prvom, domaćin u drugom poluvremenu. Na kraju pobeda Partizana koji je svoj kvalitet nedavno potvrdio i trijumfom nad […]

1 komentar

  1. Upropastili ste klub sa duboko svetlom tradicijom i nastavili ste da ga upropastavate i dalje,sa nepismenim i neadekvatnim ljudima unutar kluba,sa nepismenim ljudima unutar strucnog staba.Neka vas je sramota sve koji se tamo nalazite jer je Dubocica iznad svih vas!Sram vas bilo djuvecari!

Comments are closed.