ZLATO, SREBRO I BRONZA ZA LESKOVČANE! Takmičari Džudo i Rvačkog kluba VITEZ MM osvojili 3 medalje na prvenstvu Centralne Srbije

Leskovački rvači osvojili su tri medalje na prvom takmičenju na kome su nastupili kao članovi i predstavnici Džudo i Rvaćkog kluba Vitez MM iz Leskovca.

Juče je u Kraljevu održano Prvenstvo Centralne Srbije u rvanju slobodnim stilom. Na ovom veoma jakom takmičenju u olimpijskoj disciplini Milan Mihajlović predvodio je kao rvač i trener Džudo i Rvački klub Vitez MM iz Leskovca.

Uz zvanično najboljeg leskovačkog sportistu za prethodnu godinu, nastupila su i trojica takmičara iz Džudo i Rvačkog kluba Vitez MM iz Leskovac i u svoj grad doneli ukupno 3 medalje – po jedno zlato srebro i bronzu..

Milan Mihajlović je u kategoriji do 92 kilograma potvrdio dominaciju i osvojio prvo mesto i zlatnu medalju za svoj klub i grad Leskovac.

U finalu mu je protivnik bio njegov sparing partner Milan Vrbica. Obojica vrsnih boraca su do finala imala po borbe i 3 pobede. Milan Vrbica je osvajanjem drugog mesta i srebrne medalje potvrdio apsolutnu dominaciju Leskovčana u ovoj kategoriji.

U kategoriji do 86 kilograma Radovan Žugić iz Džudo i Rvačkog kluba Vitez MM osvojio je 3. mesto i bronzanu medalju-

U kategoriji do 74 kilograma nastupio je Nikola Cekić koji je osvojio 5. mesto u izuzetno jakoj konkurenciji.

Povezano

Prva liga Srbije – rezultati 4. kola

Utakmice 4. kola Prve lige Srbije na programu su od petka do ponedeljka. Prva liga Srbije – rezultati 4.kola Petak Železničar – Zemun 2:0 Subota: GFK Dubočica – Borac 1926 1:1Radnički (Sremska Mitrovica) – Radnički 1923 (Kragujevac) 0:1IMT – Radnički (Pirot) 2:0Grafičar – Kabel 1:2GFK Jagodina – Loznica u toku, početak 0:0 Na tabeli vodi […]

Rukometaši Dubočice 54 pobednici međunarodnog turnira u Makedoniji

Rukometaši Dubočice 54 pobednici su međunarodnog memorijalnog turnira „Mile Neškoski“ koji je organizovan u Prilepu, u Severnoj Makedoniji. Leskovčani su u finalu pobedili domaći Prilep rezultatom 36:24. Na putu do finala leskovački rukometaši su pobedili Multi Esenes rezultatom 36:22. a zatim i Skolje sa 10 golova razlike – 39:29. Za najboljeg igrača turnira izabran je […]