Preklapanje termina: Leskovčani pred dilemom da li će u subotu da gledaju fudbal ili rukomet?

Čelnici Rukometnog kluba Dubočica 54 i Gradskog fudbalskog kluba Dubočica ponovo su stavili ljubitelje fudbala pred dilemu uoči subotnjeg duplog programa.

Umesto dogovora i dana uživanja u sportu, ponovo imamo (neki će reći samo delimično) preklapanje termina utakmica dva vodeća sportska kluba u Leskovcu.

Fudbaleri Dubočice svoju utakmicu 21. kola Prve lige Srbije počinju u 16 časova, i realno se može očekivati njen završetak do 18 časova.

Upravo u 18 časova počinje rukometni derbi „Južne pruge“, duel Dubočice 54 i Vranja 1957.

Umesto dogovora, ponovo imamo neku vrstu dokazivanja ko je važniji i ko je jači, i ko će pomeriti početak svoje utakmice za jedan ranije ili kasnije.

A na gubitku su i jedni i drugi. I što je još važnije, na gubitku će biti ljubitelji sporta u Leskovcu koji će (posebno ako nemaju automobil) morati da biraju, fudbal ili rukomet? Ili da izaberu koju će utakmicu gledati samo jedno poluvreme?

Rukovodstva i operativci GFK Dubočica i RK Dubočica 54 duguju duguju izvinjenje ljubiteljima sporta jer ovo nije prvi put ove sezone da ih stavljaju pred težak izbor. Nadamo se da je i poslednji put da ne umeju ili ne žele da se dogovore, i da će do kraja sezone više razmišljati o građanima koji su njihovi glavni finansijeri preko budžeta grada Leskovca.

Povezano

Radnički odneo bodove iz Leskovca

Košarkaši Zdravlja poraženi su večeras u Leskovcu u duelu sa SPD Radničkim rezultatom 78:82 (19:16, 32:19, 12:22, 15:25). Leskovčani su odigrali meč sa dva različita poluvremena, u igri od sjaja do očaja. Počeli su odlično, a posle prvh 20 minuta igre na semaforu je pisalo 16 poena prednosti za domaće – 51:35. U nastavku do […]

ODLIKOVANJE ZA PONOS: Predsednik opštine Bratislav Petrović priredio prijem za rukovodstvo FK Vlasina

Predsednik Opštine Vlasotince Bratislav Petrović organizovao je danas svečani prijem za čelne ljude Fudbalskog kluba Vlasina. Povod je redak i za ponos, kako je istaknuto tokom razgovora. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je povodom Sretenja, Dana državnosti odlikovanja zaslužnim pojedincima i organizacija. Među malobrojnim odlikovanima iz sveta sporta našao se Fudbalski klub Vlasina koji je […]