KO NE ŽELI ZDRAVLJE U KLS? Leskovčanima oteta pobeda u Kraljevu – koš Sloge po isteku vremena, snimak i fotografije kao dokaz

Košarkaši Zdravlja drastično su oštećeni u subotu u Kraljevu, a Leskovčanima je pobeda oduzeta priznavanjem koša domaće ekipe koji je postignut posle završetka utakmice.

Snimci i fotografije potvrđuju da je lopta bila još uvek na ruci igrača Sloge u trenutku kada je na semaforu stajalo vreme do kraja 0:00.

Zapisnički je najpre ukrao pola sekunde i kasno “pustio” vreme posle slobodnih bacanja košarkaša Zdravlja i tako domaćinu omogućio našad duži od 3,8 sekundi koliko je stajalo na semaforu. Snimak pokazuje da je vreme krenilo tek posle drugog kontakta igrača sa loptom.

Ipak, i taj napad koji je trajao najmanje 4,2 sekunde (po svim merenjima!) nije doneo šut ka košu u predviđeno vreme.

Daugherty je uputio loptu ka košu Zdravlja po isteku vremena, odnosno posle završetka utakmice što praktično znači da je Zdravlje večeras pobedilo u Kraljevu!

Na potezu su čelnici Košarkaške lige Srbije i Košarkaškog saveza Srbije koji trebaju da pokažu da li u interesu srpske košarke da se Zdravlje nepravdom izbaci iz lige kao jedini superligaš na jugu i istoku Srbije!!!

Čelni ljudi Admiral Bet Košarkaške lige Srbije i Košarkaške lige Srbije duguju sportskoj javnosti odgovor na pitanje: ko i zbog čega želi da izbaci Zdravlje i Leskovac iz lige?

Povezano

LESKOVČANI POBEDOM ČUVAJU VRH: Sloga (L) – OFK Kosanica 2:0

Jedina svetla tačka u leskovačkom fudbalu danas i danas je pobedom obradovala navijače i najavila borbu za prvo mesto i viši rang. Zona Jug – 6. kolo SLOGA (LESKOVAC) – OFK KOSANICA 2:0 Strelci: 1:0 Miloš Đorđevć u 32., 2:0 Aleksandar Ilić u 40. minutu – Stadion Sloge, bez publike – Sudija: Mihajlo Mihajlović, žuti […]

Košarkaši Zdravlja deklasirali Bor RTB u Drugoj ligi Srbije

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras u Leskovcu ekipu Bora rezultatom 99:65 (30:15, 18:10, 27:20, 24:20) u utakmici 2. kola Druge muške lige Srbije. Leskovčani su dominirali terenom od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka. Nijednog trenutka nije bilo dileme da bodovi ostaju u gradu na Veternici. Jedina nepoznanica bila je razlika kojom će duel Zdravlja i […]