Kup FSJO: Jablanica nije došla na megdan Radanu, Lebančani u polufinalu

Fudbaleri Radana plasirali su se u polufinale Kupa Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga i to bez borbe, odnosno službenim rezultatom 3:0.

Fudbaleri Jablanice se danas u zakazano vreme nisu pojavili u Lebanu, niti su o tome obavestili domaćina, nadležne rukovodioce takmičenja i Fudbalski savez Jablaničkog okruga.

Sudija Milan Kocić iz Lebana sa pomoćnicima Aleksandrom Gorčićem i Ivanom Cvetkovićem i iskusnim delegatom Milovanom Glušcem mogao je da konstatuje da se gosti nisu pojavili na ovoj utakmici. Sa druge strane domaćin je uradio sve što je predviđeno propisima da utakmica može da bude odigrana, a domaći fudbaleri su uzalud očekivali rivala koji nije došao u Lebane.

Povezano

Međuopštinska liga – rezultati 4. kola

Odigrane su i utakmice 4. kola Međuopštinske lige, Rezultati: Badince – Turekovac 8:1 FK Marjan MB – Navalin 1:1 Mladost (Batulovce) .- Lemimd 5-2 Mladost (DL) – Radnički 3:2 V. Trnjane – Todorovce 3-0

FUTSAL DERBI: KMF Leskovac u nedelju dočekuje Timok, navijači svi u akciju „ZA PETRU DO POBEDE“

KMF Leskovac u nedelju sa početkom u 19 časova dočekuje ekipu KMF Timoka u 7. kolu Treće Futsal lige grupa Istok. Susret dve prvoplasirane ekipe na tabeli nosi epitet derbija. Leskovčani se nadaju nastavku serije i pozivaju navijače da dodju i podrže svoj klub. Omladina naselja “ Dubočice“ i KMF „Leskovac “ nastavljaju akciju humanitarnog […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *