RASPORED PLS: Dubočica kreće iz Novog Sada, u 12. kolu gostovanje u Vranju, u poslednjem kolu Piroćanci u Leskovcu

Danas je putem video konferencije održan sastanak predstavnika klubova Prve lige Srbije na kome je obavljen žreb za sezonu 2020/21.

Zbog trenutne situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID-19 današnji sastanak klubova članova Prve lige Srbije održan je po prvi put putem video konferencije.

Leskovački prvoligaš seznu otvara gostovanjem u Novom Sadu ekipi Kabela, a jesenju polusezonu zatvara komšijskim derbije sa pirotskim Radničkim koji će biti odigran u Leskovcu. Od duela koji će privući pažnju javnosti na jugu Srbije treba istaći i duel u Vranju u 12. kolu kada će se sastati Dinamo i Dubočica.

Kompletan raspored ekipe Dubočice u jesenjoj polusezoni Prve lige Srbije koja počinje 15. avgusta.

Povezano

Pavle Stojiljković na Akademiji Rafaela Nadala na turniru 32 najbolja tenisera Evrope U12

Mladi i supertalentovani Leskovčanin Pavle Stojiljković proveo je prethodnu nedelju na Akademiji Rafaela Nadala u gradu Manacor na mediteranskom ostrvu Majorka. Pavle Stojiljković je učestvovao na turniru 32 najbolja mlada tenisera Evrope do 12 godina (U12) iz 29 zemalja u organizaciji „Tennis Europe“. Bila je to sjajna prilika da velika srpska teniska nada trenira u […]

DAN PREOKRETA: Srpska liga Istok – rezultati 6. kola i tabela

U Srpskoj ligi Istok danas su na programu 4 utakmice, dok se preostale 4 igraju u nedelju. U dva duela veliki preokreti. Nišlije su vodile u Svilajncu, a Paraćinci u Trgovištu. U oba duela slavili su domaćini, a više o tome u posebnim izveštajima u nedelju. Srpska liga Istok – rezultati 6. kola: Radnički (Svilajnac) […]