Moravac Orion u novoj sezoni sa novim snagama

Srpskoligaš Moravac Orion sa dosta izmena u timu dočekuje start nove sezone.

Trener Goran Radević koji je i u prošloj sezoni vodo klub, imaće priliku da računa na dosta novajlija, uglavnom doskorašnjih igrača Dubočice. Najviše se očekuje od Vladimira Stefanovića koji će u tandemu sa rođenim bratom Nikolom Stefanovićem predstavljati udarni tandem koji bi uz golgetera Pericu Nastića trebao da donese prevagu u ofanzivi. Iskusni Nenad Kostić Keša i Bojan Stamenković će doneti stabilnost poslednjoj liniji tima ispred mladih i talentovanih čuvara mreže Cvetanovića i Vukića.

U Moravac Orion su ovog leta došli: golmani Cvetanović i Vukić, Kostić, Stojanović, B. Stamenković, V. Stefanovic, Batijarević, Filipović, Ristić, Petrović i Djordjević koji je stigao na pozjamicu iz superlgaša Radnika.

Novu sredinu potražili su Ilić, Stojanović, Nikolić, L. Nikolić, D. Milošević, Mladenović, Đorđević, Krstić, Mitrovič, Radivojevi, Blagojević i Ivanović.

Prvenstvo u Srpskoj ligi Istok počinje ovog vikenda, a Moravac Orion na svom terenu u komšijskom derbiju dočekuje ekipu Vlasine.

Povezano

Srpska liga Istok, rezultati 24. kola i tabela

Danas su odigrane sve utakmice 24. kola Srpske lige Istok. Srpska liga Istok, rezultati 24. kola: GFK Dubočica – GFK Jagodina 2:1Budućnost (Popovac) – Rembas Pčinja – Timočanin 3:0Trayal – Jedinstvo (Paraćin) u 19:00 časovaRadnički (Svilajnac) – OFK Brzi Brod 7:0Hajduk Veljko – Vlasina 3:0Radnički (Pirot) – Sloga (Leskovac) 8:1 U ovom kolu slobodna je […]