Moravac Orion u novoj sezoni sa novim snagama

Srpskoligaš Moravac Orion sa dosta izmena u timu dočekuje start nove sezone.

Trener Goran Radević koji je i u prošloj sezoni vodo klub, imaće priliku da računa na dosta novajlija, uglavnom doskorašnjih igrača Dubočice. Najviše se očekuje od Vladimira Stefanovića koji će u tandemu sa rođenim bratom Nikolom Stefanovićem predstavljati udarni tandem koji bi uz golgetera Pericu Nastića trebao da donese prevagu u ofanzivi. Iskusni Nenad Kostić Keša i Bojan Stamenković će doneti stabilnost poslednjoj liniji tima ispred mladih i talentovanih čuvara mreže Cvetanovića i Vukića.

U Moravac Orion su ovog leta došli: golmani Cvetanović i Vukić, Kostić, Stojanović, B. Stamenković, V. Stefanovic, Batijarević, Filipović, Ristić, Petrović i Djordjević koji je stigao na pozjamicu iz superlgaša Radnika.

Novu sredinu potražili su Ilić, Stojanović, Nikolić, L. Nikolić, D. Milošević, Mladenović, Đorđević, Krstić, Mitrovič, Radivojevi, Blagojević i Ivanović.

Prvenstvo u Srpskoj ligi Istok počinje ovog vikenda, a Moravac Orion na svom terenu u komšijskom derbiju dočekuje ekipu Vlasine.

Povezano

Jablanička okružna liga, rezultati 8. kola u obe grupe

Odigrane su utakmice 8. kola u obe grupe Jablaničke okružne lige. Jablanička okružna liga, grupa Istok – rezultati 8. kola: Vučje – Kumarevo 65 0:3Zloćudovo – Jedinstvo (Šišava) 2:1Gradac – Bratstvo 2:1Progres – Bobište 2:5Donja Lomnica – Umac 6:1Polet – OFK Brza 3:1 Posle pobede u derbiju Kumarevo vodi na tabeli grupe Istok sa 21 […]

REVIJA GOLOVA: Srpska liga Istok – rezultati 22. kola i tabela

Revija golova u utakmicama 22. kola Srpske lige Istok posle kojih su borbe i za vrh i za opstanak još neizvesnije. Srpska liga Istok – rezultati 22. kola: GFK Dubočica – SFS Borac 5:2Radnički (Pirot) – Jedinstvo (Paraćin) 4:0Vlasina – Dunav 1:2Radnički (Svilajnac) – Car Konstantin 7:0GFK Jagodina – Pčinja 0:0OFK Topličanin – Timočanin 2:2Budućnost […]