PRVA LIGA SRBIJE: Dubočica u nedelju gostuje u Pančevu, igrači veruju u uspeh

Fudbaleri Dubočice u nedelju gostuju u Pančevu gde će utakmici 11. kola Prve lige Srbije odmeriti snage sa ekipom Železničara.

Dubočica na ovo gostovanje ide u dobroj formi i sjajnom raspoloženju posle dve pobede i remija na gostovanju u prethodna 3 kola.

-Sitacija u ekipi je fantastična. Radilo se dobro cele nedelje. U Pančevo idemo da osvojimo bodove, da li će to biti jedan ili tri videćemo. Očekujemo pobedu – rekao je Aleksandar Mitrović na konferenciji za medije.

-Mnogo nam znači poslednja pobeda. Moramo da nastavimo u istom ritmu da bismo se podigli iz situacije u kojoj smo se našli. Vratilo nam se za neke prethodne utakmice gde smo mogli da uzmemo neki bod više. Igramo sve bolje i bolje, stvaramo mnogo šansi, u nekim situacijama nismo imali sreće. Fali nam nekoliko bodoba, ali imamo dobru situaciju. Železničar je dobio sve utakmice kod kuće, a mi se nadamo da će sada prvi put i da kiksiraju – poručio je NIkola Stojković.

-U usponu smo forme, imamo seriju dobrih rezultata. Idemo u Pančevo da ostanemo neporaženi i da osvojimo makar jedan bod. Atmosfera u ekipi je odlična, treniralo se maksimalno tako da očekujemo maksimum. U timu nee biti Lazar Mitrović i Saša Marković zbog povrede, a u tim se vraća Nikola Stojković i u Pančevo idemo po pobedu. Klupa je dugačka, imamo veliki fond igrača tako da u svaku utakmicu idemo sa maksimalnim ciljevima – naglasio je Dušan Petković, sekretar GFK Dubočice.

Utakmica 11. kola Prve lige Srbije Železničar – Dubočica igra se u nedelju sa početkom u 15 časova.

Povezano

RIVALIMA PO BOD: Dubočica odolela u Svilajncu

Fudbaleri Dubočice osvojili su prvi prolećni, a ukupno deveti bod na gostovanju Radničkom u Svilajncu koji polovinu svojih utakmica na domaćem terenu nije uspeo da reši u svoju korist. Srpska liga Istok – 18. kolo RADNIĆKI (SVILAJNAC) – GFK DUBOČICA 0:0 Svilajnac, stadion „Bojača“, sudija: Marko Ćirić (Pirot), žuti kartoni: Šćepanović (Radnički), Jovančić, Paunović, Stojković […]

USPELA „GENERALKA“! Dubočica pobedila Vardar u poslednjoj proveri pred početak sezone u Prvoj ligi Srbije

Fudbaleri Dubočice pobedili su danas pred svojim navijačima ekipu Vardara iz Skoplja u poslednjoj proveri pred početak prvenstva. Međunarodna prijateljska utakmica GFK DUBOČICA – VARDAR 1:0 Strelac: 1:0 Milan Đokić u 76. minutu – Sportski centar Orion, gledalaca: 400, sudija: Milan Ilić (Ćuprija), pomoćnici: Aleksandar Marjanović (Despotovac) i Boško Božović (Pirot), četvrti sudija: Nikola Đorđević […]