Leskovčanin Andrej Pešić u Poljskoj sparing partner drugom borcu na svetu

Leskovački profesionalni bokser Andrej Pešić sa trenerom Bratislavom i promoterom Todorom Zečevićem nalazi se u Poljskoj gde je sparing partner velikom poljskom šampionu u kruzer kategoriji (90,72kg) Krzysztof Glowackom, trenutno drugim borcem na svetu.

-Ovo je veliko iskustvo za mladog Andreja koji je apsolutno ravnopravan protivnik i pruža odličan otpor na sparingu Glowackom i time nam pokazuje da će ubrzo biti spreman da se suprotstavi najboljim bokserima u toj kategorije – rekao je za Sportsku stranu Juga trener Bratislav Pešić.

Sa sparinga se Andrej i njegov tim vraćaju u sredu kada se nastavljaju pripreme za naredni meč.

Povezano

Gimnastičarke GK Dubočica osvojile 1. mesto u drugom kolu regionalnog takmičenja u Nišu

Gimnastički klub Dubočica iz Leskovac ostvario je odličan rezultat u drugom kolu Regionalnog takmičenja „C“ programa Jugoistočne Srbije. Gimnastičarke Dubočice osvojile su ekipno 1. mestu u kategoriji 7. i 8. razreda, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Tanja Kocić osvojila treće mesto. Ekipu su na ovom takmičenju vodili treneri Stefan Milošević, Mirjana Krgović i Tanja Cvetković.

LESKOVAČKI SAVEZ SPORTOVA: Predložite kandidate za Sportsku nagradu Leskovca

Leskovački savez sportova pozvao je danas pojedinice, klubove i organizacije da predlažu kandidate za dodelu Sportske nagrade Leskovca za 2020. godinu. „Leskovački savez sportova, kao krovna organizacija svih sportskih klubova i organizacija na teritoriji Grada Leskovca, raspisuje konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za SPORTSKU NAGRADU LESKOVCA ZA 2020. GODINU, kao najviše priznanje u oblasti […]