GENERALKA: Dubočica – Car Konstantin 3:1

Ledeno hladno vreme i temperatura od -5 stepeni nisu dozvolili trenerima domaćeg prvoligaša i srpskoligaša iz Niša da steknu pravi uvid u pripremljenost ekipa.

Kako najavljuju meteorolozi, hladno vreme će potrajati do kraja sledeće nedelje tako da je ovo bila dobra prilika za izabranike trenera Saše Mrkića da se oprobaju u pravim zimskim uslovima.

Niški „carići“ su posle gostovanja u Kruševcu i duela sa ekipom Trajala u još jednom duelu sa ekipom iz Prve lige Srbije najavili uspešne nastupe u Srpsoj ligi Istok u kojoj prolećni deo prvenstva počinje tek ta 3 nedelje. Stručni štab Car Konstantina ima pred sobom dvadesetak dana da dodatno podigne nivo za gostovanje u Aleksandrovcu.

PRIPREME – GENERALKA

GFK DUBOČICA – CAR KONSTATIN 3:1

Strelci: 1:0 Vuković u 30., 1:1 Lazarević u 34., 2:1 Savić u 44., 3:1 Mladenović iz jedanaesterca u 60. minutu – Leskovac, teren sa veštačkom travom Gradskog stadiona, sudija: Danijel Trajković.

DUBOČICA: M. Mladenović, A. Mitrovic, N. Vuković, N. Ivanov, S. Marković, Pavišić, M. Stanković, N. Mladenović, L. Markovic., D. Stamenković, Savić. Igrali su još: Đokić, Lučić, N. Mladenović, Z. Stanković, M. Đorđević, Gorčić, Milić, D. Mladenović, Đurić, Ignjatović, I. Mitrović, J. Jovanović.

CAR KONSTANTIN: Perić, Stankovi, Miti, Simov, Marković, Vasiliević, Smiljković, Bulatović, Sekulić, Lazarević, Todorović. Igrali su još: Perenčević, Arizanović, Denić, Mladenović, Jovanović.

Povezano

Leskovac u subotu domaćin velikog turnira u mačevanju Memorijal Miodrag Miša Pavićević

U organizaciji Mačevalačkog kluba Dubočica u subotu će u Leskovcu biti organizovan turnir Memorijal Miodrag Miša Pavićević. Turnir se organizuje u konkurenciji kadeta, juniora i seniora, a biće održan u hali „Partizan“ u centru grada. Očekuje se nastup najbolji srpskih mačevalaca u disciplinama sablja, mač i floret. Početak turnira zakazan je za 9 časova.

Dubočica u subotu u derbiju kola dočekuje Budućnost iz Popovca

Konferencija za medije Gradskog fudbalskog kluba Dubočica počela je minutom ćutanja i izjavom saučešća koju je porodicama stradalih u ime kluba uputio šef stručnog štaba leskovačkog srpskoligaša Dejan Čelar. Kako je istaknuto, život mora da ide dalje, čak i kada su misli svih usmerene ka stravičnim zločinima koji su se dogodili u Srbiji – Mi […]