DONACIJA TREĆEM ZONAŠU: Fudbaleri Žitorađe u nastavku prvenstva u dresovima kompanije „Mozzart“

Mnogi klubovi početak prolećne sezone dočekaće sa novom opremom koju im je darovala kompanija Mozzart. U okviru akcije “Novi dresovi za nove šampione” regionalni lider u priređivanju igara na sreću četiri godine pomaže manjim klubovima iz nižih liga da dođu do boljih uslova za rad.

Ovoga puta dresovi sa znakom “M” obradovali su fudbalere iz FK Žitorađe koji se takmiče u zoni Jug.

  • Naš klub postoji više od šezdeset godina i igra značajnu ulogu u sportskom životu samog mesta. Zahvaljujemo se kompaniji Mozzart što nam je poklonila dve garniture dresova i tako nam dala dodatnu motivaciju pred početak sezone -kaže Milan Marjanović, predsednik FK Žitorađa.

On dodaje da je trenutno u izgradnji i novi stadion u ovom mestu kojem se svi jako raduju.

Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću već je donirao opremu dva kluba iz ove lige – FK Sloga iz Leskovca i FK Kosanica iz Kuršumlije.

Za fudbalere Sloge dresovi su bili talični te se trenutno nalaze na prvom mestu u zoni Jug.

Motivaciju od kompanije Mozzart u vidu sportske opreme za četiri godine dobilo je više od 5.000 sportista iz Srbije, regiona i dijaspore, a samo je u 2020. godini donirano više od 40 klubova.

Povezano

GOLMANI NA ISKUŠENJIMA, RIVALIMA PO BOD: Plantaža – Svetlost 1:1

Četvrti remi Svetlosti na gostovanjima koja uz vodeće Jedinstvo i Jablanicu ostaje jedina neporažena ekipa u ligi. Zona Jug – 8. kolo PLANTAŽA – SVETLOST 1:1 Strelci: 0:1 Marjanović u 40., 1:1 Dimitrijević u 88. minutu, stadion Jedinstva u Gornjem Stopanju, gledalaca: 300, sudija: Mihajlo Mihajlović (vranje), žuti kartoni: Cvetanov, Stefanović, Krstić, Dimitriević i S. […]

Zona Jug – rezultati 11. kola

Polovina duela 11. kola Zone Jug Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije odigrano je danas. Rezultati 11. kola Zone Jug: OFK Kosanica – Svetlost 2:0Jedinstvo (Bošnjace) – Jablanica 1:3Pusta Reka – Nebeski Anđeli 1:0Budućnost (Orašje) – Jedinstvo (Grdelica) 4:1 U nedelju se sastaju: Žitorađa – Sloga (Leskovac)Jedinstvo (Gornje Stopanje) – GrackoAlakince – ČekminVranjska Banja – Dobrič

1 komentar

  1. Nije tačno da su 3 kluba dobila u Zoni Jug, dresove je dobila i ekipa Budićnosti iz Orašja.

Comments are closed.