IN MEMORIAM: Preminuo Vujica Vukadinović – VUJA, predsednik i trener KK DABO Grdelica

Posle kraće bolesti juče nas je napustio Vujica Vukadinović – Vuja, predsednik i trener Košarkaškog kluba „Danilo Bošković“ iz Grdelice.

Alfa i omega grdeličke košarke i jedan od najomiljenijih sportskih radnika u ovom delu Srbije, izgubio je juče bitku sa Koronom u Kliničkom centru Niš.

Vujica Vukadinović – Vuja je rođen 20. aprila 1962. godine, bio je igrač i trener Košarkaškog kluba „DABO“ kome je dao i srce i dušu. Bio je omiljen među kolegama, ali i decom u grdeličkom kraju. Kroz ovaj klub prošle su brojne generacije devojčica i dečaka. Osnovna ideja sporta i druženja bila je karakteristična za Vuju i klub koji je sa uspehom vodio.

Vujica Vukadinović – Vuja biće sahranjen danas u 15 časova na mesnom groblju u Grdelici, u krugu porodice.

Foto: Sportska strana Juga

Povezano

Zdravlje bolje MZT Skoplja, Čačani prejaki za Vrščane – U subotu u 18:30 finale Zdravlje – Borac

Prvi dan međunarodnog košarkaškog turnira doneo je zanimljivu i, za ovu fazu priprema, kvalitetnu košarku. U prvoj utakmici odigranoj pred više od 500 gledalaca Leskovčani su iznenadili goste iz Skoplja i pobedili prvaka Severne Makedonije rezultatom 92:81. Meč je prelompljen u trećoj četvrtini u kojoj su domaći sjajnom šuterskom serijom slomili otpor favorizovanog člana ABA […]

ČAČANI POBEDNICI TURNIRA U LESKOVCU: ABA Ligaš opravdao ulogu favorita

Košarkaši Borca iz Čačka opravdali su ulogu favorita na međunarodnom turniru u Leskovcu. U finalu odigranom večeras pred oko 600 gledalaca, Čačani su već od starta pokazali da su došli u Leskovac da osvoje turnir. Leskovčani su pružili snažan otpor favorizovanom ABA ligašu koji je na odmor otišao sa 14 poena prednosti (36:50). U nastavku […]