SJAJNI LESKOVČANIN ANDREJ PEŠIĆ jednoglasnom odlukom sudija pobedio najboljeg mađarskog „kruzeraša“ Ferenca Urbana u bokserskom spektaklu u Beogradu (foto priča)

Leskovački profesionalni bokser Andrej Pešić ostvario je večeras još jednu veliku pobedu u sada već sjajnoj karijeri u svetu profesionalnog boksa.

U beogradskom hotelu „Crown Plaza“ večeras je organizovan veliki bokserski spektakl u kojoj su se u borbi večeri za upražnjenu VBC internacionalnu silver titulu u super srednjoj kategoriji (do 76,204 kg) borili srpski profesionalac Marko Nikolić i sjajni ruski borac Sergej Gorohov.

Bogat program pred meč večeri zaključili su sjajnom borbom Leskovčanin Andrej Pešić i najbolji mađarski „kruzeraš“ Ferenc Urban.

Pešić je u svom drugom profesionalnom meču u Srbiji (većinu je do sada odradio u Nemačkoj gde ima zapaženu karijeru, što je više puta naglašeno u prenosu na TV kanalu „Arena Fight“), pobedio odličnog Mađara Ferenca Urbana jednoglasnom odlukom sudija i tako potvrdio da stasava u profesionalnog boksera svetskog ranga pred kojim su velike borbe i blistava karijera.

Posle ove pobede, kako je najavio njegov trener i otac Bratislav Pešića, našeg Andreja očekuje veliki napredak na svetskim rang listama, posebno imajući u vidu rejting i kvalitet mađarskog profesionalca Urbana koji je do večeras imao skor od 7 pobeda i samo 2 poraza.

U nastavku je foto priča koju prenosimo kao printscreen sa kanala „Arena Fight“ koji je za samo 6 meseci stekao veliku popularnost i postao omiljena destinacija za sve ljubitelje boksa i ostalih borilačkih sportova.

Povezano

Selektor Božidar Đermanović, o rezultatima reprezentacije i vanrednoj skupštini Kik boks saveza Srbije

On, Božidar Đermanović je, posle konkursa za selektora, prepustio mesto potpredsednika Saveza kako bi se potpuno posvetio stvaranju reprezentacije koja je u olimpijskom ciklusu već postigla sjajne rezultate. I da nije bilo aktuelne epidemije,koja je takmičare udaljila od ringa, arsenal medalja bio bi još bogatiji. Aktuelni selector, nažalost, upozorava kako problemi sa virusom COVID 19 […]

OPEN BALKAN: Održana tradicionalna, 12. Džipijada do Kavale i Tasosa

Klub „4X4 Justinijana prima“ u saradnji sa PKS – Regionalnom privrednom komorom Leskovac, organizovao je odlazak za Kavalu i Tasos pod nazivom „Open Balkan“. Dvadest šest privrednika sa juga Srbije, predsednici opština Bela Palanka, Trgovište, Mali Zvornik, Lebane i gradonačelnik Leskovca posetili su ovaj region Grčke. U desetak vozila članova kluba 4X4 delegacija je nastavila […]