SJAJNI LESKOVČANIN ANDREJ PEŠIĆ jednoglasnom odlukom sudija pobedio najboljeg mađarskog „kruzeraša“ Ferenca Urbana u bokserskom spektaklu u Beogradu (foto priča)

Leskovački profesionalni bokser Andrej Pešić ostvario je večeras još jednu veliku pobedu u sada već sjajnoj karijeri u svetu profesionalnog boksa.

U beogradskom hotelu „Crown Plaza“ večeras je organizovan veliki bokserski spektakl u kojoj su se u borbi večeri za upražnjenu VBC internacionalnu silver titulu u super srednjoj kategoriji (do 76,204 kg) borili srpski profesionalac Marko Nikolić i sjajni ruski borac Sergej Gorohov.

Bogat program pred meč večeri zaključili su sjajnom borbom Leskovčanin Andrej Pešić i najbolji mađarski „kruzeraš“ Ferenc Urban.

Pešić je u svom drugom profesionalnom meču u Srbiji (većinu je do sada odradio u Nemačkoj gde ima zapaženu karijeru, što je više puta naglašeno u prenosu na TV kanalu „Arena Fight“), pobedio odličnog Mađara Ferenca Urbana jednoglasnom odlukom sudija i tako potvrdio da stasava u profesionalnog boksera svetskog ranga pred kojim su velike borbe i blistava karijera.

Posle ove pobede, kako je najavio njegov trener i otac Bratislav Pešića, našeg Andreja očekuje veliki napredak na svetskim rang listama, posebno imajući u vidu rejting i kvalitet mađarskog profesionalca Urbana koji je do večeras imao skor od 7 pobeda i samo 2 poraza.

U nastavku je foto priča koju prenosimo kao printscreen sa kanala „Arena Fight“ koji je za samo 6 meseci stekao veliku popularnost i postao omiljena destinacija za sve ljubitelje boksa i ostalih borilačkih sportova.

Povezano

PRVIH 50 GODINA FSFV U NIŠU: Najbolji fakultet sporta od Beča do Istanbula, na Šangajskoj listi među prestižnim fakultetima

Dani velikog jubileja, pratećih susreta, programa, druženja uz dodelu priznanja zaslužnima. Niš se s razlogom ponosi svojim Fakultetom spota i fizičkog vaspitanja. Najbolji u Srbiji, najbolje pozicionirani fakultet ne samo u Srbiji već i Jugoistočnoj Evropi. S ponosom kažu, da im je od Beča do Ankare jedino ravan Fakultet sporta iz Zagreba. Jubilej i nije […]

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu objavio oglas za upis na kurs za sticanje i obnovu ranije stečenih zvanja SPASILAC NA VODI

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu objavio je oglas za upis kandidata na kurs za sticanje zvanja SPASILAC NA VODI kao i kandidata za obnovu ranije stečenih zvanja. Na program stručnog usavršavanja i osposobljavanja za zvanje SPASILAC NA VODI, mogu se upisati punoletna lica sa prethodno stečenim najmanje srednjim obrazovanjem (u trogodišnjem ili četvorogodišnjem […]