Leskovčani „sedmicom“ učvrstili lidersku poziciju: Sloga (Leskovac) – Žitorađa 7:1

Fudbaleri Sloge pobedili su danas na stadionu ispod Hisara ekipu Žitorađe i 4 kola pre kraja dodatno učvrstili lidersku poziciju na tabeli Zone Jug.

Ostala je samo teorija kao nada ekipi Alakinca, ali i i ta i sve ostale mogu biti razrešene već do sledećeg vikenda kada pod Hisarom gostuje već otpisano Gracko.

Leskovčani su već u prvom poluvremenu „četvorkom“ najavili konačan trijumf, koji su potvrdili i u drugih 45 minuta. Počasni pogodak gosti su postigli u samoj završnici sa bele tačke.

Zona Jug – 26. kolo

SLOGA (LESKOVAC) – ŽITORAĐA 7:1 (4:0)

Strelci: 1:0 Nenad Kostić u 23., 2:0 Marko Nikolić u 35., 3:0 Marko Nikolić u 37., 4:0 Miloš Đorđević u 41. iz jedanaesterca, 5:0 Marjan Zdravković u 68., 6:0 Marjan Zdravković u 75., 7:0 Marjan Zdravković u 80., 7:1 Nikola Todorović u 90. minutu iz jedanaesterca – Leskovac, stadion ispod Hisara, sudija: Jovan Aleksić, žuti karton: Valjarević (Žitorađa).

SLOGA: Janaćijević, Jović, D. Petrović (Ristić), Ilić, Mikica Zdravković, Stojković, Radivojević, Marjan Zdravković, Kostić (L. Mitić), Đorđević (Stanojković), Nikolić (K. Mitić).

ŽITORAĐA: Antonijević (Lazarević), Kitanović, Dinić (Petković), Stojanović, Lučić (Stanković), Stefanović (Marjanović), Mitić, Todorović, Jovanović, Valjarević, Avramović.

Igrač utakmice: Marjan Zdravković (Sloga)

Zona Jug – rezultati 26. kola i tabela

Povezano

SAMO POBEDA! Leskovčani pred duel sa Jagodincima

Fudbaleri Dubočice u ponedeljak dočekuju ekipu Jagodine u utakmici 10. kola Prve lige Srbije. Posle prve pobede u sezoni nad Trajalom u Leskovcu i remija u Dobanovcima u leskovačkom prvoligašu veruju u uspeh u duelu sa vrlo dobrim sastavom iz Jagodine koji je trenutno 7. na tabeli PLS sa 15 osvojenih bodova. -Odigrali smo jako […]