Održani turniri u futsalu i basketu u okviru projekta SPORT U POLICIJI u organizaciji LESS i PU Leskovac

Leskovački savez sportova i Policijska uprava Leskovac organizovali su u nedelju turnire u futsalu i basketu u okviru projekta „Sport u policiji“.

Turniri su deo projekta koji se sprovodi u saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova i Sportskog saveza Srbije, uz podršku Ministarstva omladine i sporta.Na turniru u futsalu učestvovalo je 6 ekipa: „Leskovac“, „Sever“, „Jug“, „Spasioci“, „Bojnik“ i „Medveđa“. Ekipe su bile podeljene u 2 grupe, a u finalu su se sastali ekipe Leskovac i Spasioci. Favorit turnira, ekipa Leskovca je u finalu pobedila ekipu vatrogasaca – spasilaca rezultatom 6:0.Na turniru u basketu „3×3“ učestvovale su 4 ekipe, koje su igrale svaka sa svakom. Pobednik turnira je ekipa „Sever“.

Pobednici turnira u futsalu i basketu izborili su plasman na regionalno takmičenje koje će biti organizovano u Nišu. Pobednici regionalnih takmičenja nadmetaće se na finalnom turniru Sportskog saveza Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova koji će biti organizovan na Kopaoniku.

Pored futsala i basketa, u okviru projekta „Sport u policiji“  biće organizovana takmičenja i u drugim sportovima. PU Leskovac imaće ekipu na regionalnom takmičenju u Nišu u odbojci gde nastupaju kombinovane, žensko – muške ekipe. U džudou će nastupiti takmičari u kategorijama do 81 i 100 kilograma, dok će u atletici na Kuperovom testu nastuptii dvojica predstavnika, kao i jedan takmičar u trci na 400 metara.Eventualnim pobedama na regionalnom takmičenju u Nišu naši takmičari će takođe steći pravo nastupa na završnim takmičenjima na Kopaoniku.

Leskovački savez sportova zahvaljuje Sportskom centru Dubočica, Gradskom fudbalskom savezu Leskovac, Fudbalskom savezu Jablaničkog okruga i Regionalnom košarkaškom savezu južne Srbije na podršci i pomoći u organizaciji turnia u futsalu i basketu, koji su organizovani u okviru projekta „Sport u policiji“.

Povezano

Zona Istok – rezultati 1. kola

Odigrano je 7. utakmica u Zoni Istok Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Rezultati 1. kola Zone Istok: Đerdap – Brodoremont 4:2Balkanski – Lužnica 5:0OFK Zlot – Rtanj 3:1Jedinstvo (Pirot) – Tanasko Rajić 1:4Bor 1919 – OFK Knjaz 4:0Rajko Mitić – Radnički 1946 2:1OFK Slatina – Ozren 9:0

USPELA „GENERALKA“! Dubočica pobedila Vardar u poslednjoj proveri pred početak sezone u Prvoj ligi Srbije

Fudbaleri Dubočice pobedili su danas pred svojim navijačima ekipu Vardara iz Skoplja u poslednjoj proveri pred početak prvenstva. Međunarodna prijateljska utakmica GFK DUBOČICA – VARDAR 1:0 Strelac: 1:0 Milan Đokić u 76. minutu – Sportski centar Orion, gledalaca: 400, sudija: Milan Ilić (Ćuprija), pomoćnici: Aleksandar Marjanović (Despotovac) i Boško Božović (Pirot), četvrti sudija: Nikola Đorđević […]