Stonoteniseri Vlasine izborili plasman u viši rang – Drugu ligu Srbije

Stonoteniski klub Vlasina iz Vlasotinca od sledeće sezone će se takmičiti u Drugoj ligi Srbije – Jug A.

Vlasotinčani su u poslednjem kolu Kvalitetne lige Srbije u Nišu pobedili domaći STK „Anti Spin“ posle velike borbe rezultatom 3:4 i tako stigli do druge pozicije na tabeli koja ih vodi u viši stepen takmičenja. Prvak lige, ekipa Knjaževca će takođe u sledećoj sezoni igrati u Drugoj ligi Srbije, a sjajni Vlasotinčani su sezonu završili sa skorom od 16 pobeda i 4 poraza.

Odlujući, četvrti poen na gostovanju u Nišu osvojo je dubl Đorđe Kocić – Milan Kocić.

– Za ekipu Vlasine nastupali su samo Vlasotinčani, bez igrača sa strane. Ekipu su činili Milan Kocić, koji je sa skorom od 30 pobeda i 3 poraza najuspešniji igrač lige, Đorđe Kocić, Dragan Branković, Dušan Valčić, Saša Mladenović, Ognjan Stojanović i Milan Stojiljković. Ovo je istorijski uspeh našeg kluba koji sa veoma skromnim budžetom nižu izvanredne uspehe rekao je trener STK Vlasina Đorđe Kocić.

Foto: Informativni Bilten Vlasina

Povezano

LESKOVAC PODRŽAVA 107 KLUBOVA: Uručeni ugovori o finansiranju programa sportskih klubova i organizacija

Predstavnicima sportskih klubova i organizacija danas su u sali Narodnog pozorišta uručeni Ugovori o finansiranju programa u 2022. godini. Ugovore je uručio gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji se obratio okupljenima i najavio dalju podršku lokalne samouprave radu uspešnih sportskih kolektiva i pojedinaca. – Nikada veću finansijsku podršku nismo pružili sportskim klubovima, a podsetiću vas […]