IN MEMORIAM: Jovan Cvetković, direktor HSV Vlasotince

Danas je u Vlasotincu je, u 66. godini života, preminuo dugogodišnji društvenopolitički i privredni radnik Jovan Cvetković.

Jovan Cvetković je bio dugogodišnji direktor vlasotinačkih preduzeća HSV Vlasotince I Mehanizacija. Takodje, bio je istaknuti član Socijalističke partije Srbije i odbornik u vlasotinačkoj Skupštini. Obavljao je i dužnost Predsednika Izvršnog saveta Opštine Vlasotince.

U gradu na Vlasini, pamtiće ga kao vrednog I poštenog čoveka, spremnog da pomogne i sasluša. Kolegama će ostati u sećanju kao dobar rukovodilac, vedrog duha i razumevanja za svakog.

Vlasotince je ostalo bez jednog od retkih ljudi sa razumevanjem za opšti društveni interes koji je uvek stavljao ispred ličnog, a porodica bez divnog sina, supruga, oca I dede.

Sahrana Jovana Cvetkovića obaviće se u Ponedeljak 19.07.2021. u 13h na groblju u Gložanu.

Foto: Sportska strana Juga/privatna arhiva

Povezano

DRŽAVNO PRVENSTVO: Novi uspesi i medalje za gimnastičarke Dubočice

Gimnastički klub Dubočica ostvario je odlične rezultate na državnom prvenstvu koje je danas održano u Kostolcu. U jakoj konkurenciji, druga kategorija, učenice V i VI razreda, ekipa GK Dubočica osvojila je 4. mesto. Ekipu sačinjavaju: Tara Kocić, Jana Kriška, Sara Cvetković, Andjela Marinkovic i Nikolina Marinkovic. U, ćetvrtoj kategoriji, ekipa srednjih škola, takmičarke Nadja Jovčić, […]