Leskovac sledeće nedelje domaćin Finalnog turnira Kupa Srbije – Evo gde i kada možete da preuzmete besplatne ulaznice za rukometni spektakl

Rukometni savez Srbije objavio je kompletnu satnicu i raspored odigravanja utakmica na Finalnom turniru Kupa prof. dr Branislav Pokrajac.

Finale Kupa Srbije po prvi put se igra u Leskovcu, a sva pažnja rukometne pa i čitave sportske javnosti Srbije biće u ta dva dana usmerena ka Leskovcu.

Pokrovitelji turnira su Grad Leskovac, Rukometni savez Srbije i Rukometni klub Dubočica 54, a finale će biti direktno prenošeno na drugom programu RTS-.

Prvog dana turnira, u četvrtak 31. marta na programu su vde polufinalne utakmice: U 16:30 se sastaju Vojvodina i Radnički, dok drugo polufinale u kome se sastaju domaćin Dubočica 54 i Metaloplastila počinje u 19:00 časova.

Branilac trofeja osvojenog prošle godine je RK Vojvodina iz Novog Sada,

Ulaz na sve utakmice je besplatan uz ulaznicu – pozivnicu.

– Svi zainteresovani će moći svoje ulaznice da preuzmu na gradskom trgu u Leskovcu, u subotu od 12 do 14 sati – saopšteno je iz Rukometnog kluba Dubočica 54.

Povezano

SPORTSKA NAGRADA LESKOVCA: Predlažite kandidate do 12. decembra

Leskovački savez sportova, kao krovna organizacija svih sportskih klubova, sportskih organizacija i granskih sportskih saveza na teritoriji Grada Leskovca, raspisuje konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za SPORTSKU NAGRADU LESKOVCA ZA 2022. GODINU, kao najznačajnije i najviše priznanje u oblasti sporta na teritoriji Grada Leskovca. Nagrade se dodeljuju u sledećim kategorijama: Predloge kandidata za dodelu […]

Čukarički u četvrtak na Gradskom stadionu dočekuje Ferencvaroš (trener Dejan Stanković) u UEFA Ligi Konferencija

U četvrtak se igraju utakmice 5. kola grupne faze UEFA Lige konferencija za sezonu 2023/2024., a ljubitelji fudbala će u Leskovcu moći da pozdrave legendu srpskog fudbala Dejana Stankovića koji sa klupe vodi tim mađarskog prvaka. Čukarički će na Gradskom stadionu u Leskovcu u 5. kolu Lige Konferencija dočekati Ferencvaroš sa trenerom Dejanom Stankovićem, za […]