Međunarodni turnir u RUKOMETU NA PESKU 6. i 7. avgusta u Leskovcu, evo kako i kada da se prijavite

U Omladinskom klubu grada održana je konferencija povodom organizovanja turnira u RUKOMETU NA PESKU koji će se održati na otvorenim terenima SRC „Dubočice“.

U okviru projekta „Igram za pobedu“, čiji je cilj podsticanja zdravog stila života Grad Leskovac, Gradska uprava, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj – odesk za sport, Odbor za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti („Igraj za zdravlje, droga, jok, bre!“), Gradski rukometni savez Leskovca, Kancelarija za mlade grada Leskovca i omladina grada organizuju TURNIR u rukometu na pesku.

Radi afirmacije sporta kao važnog činioca ljudskog razvoja, organizovanje ovog turnira ima za cilj što kvalitetnije provođenje slobodnog vremena i pokretanje zdravih navika kod dece i omladinom.

Turnir će se održati tradicionalno na otvorenim terenima u SRC “Dubočice” 6. i 7. avgusta 2022. godine u susret Međunarodnom danu mladih.

Turnir je Međunarodnog karaktera, a svaku ekipu čini 10 igrača.

Nagradni fond turnira je uvećan u odnosu na prodhodni turnir i iznosi 120.000 dinara.

U konkurenciji muškaraca i žena nagrade za ekipe su:
I mesto – 30.000 dinara,
II mesto – 20.000 dinara,
III mesto – 10.000 dinara,

Prijavljivanje ekipa počeće danas 26.07.2022. i trajaće do 05.08.2022.

Ekipe će činiti deset igrača, prijavljivanje vrši se lično u prostorijama Kancelarija za mlade Grada Leskovca ili putem e-mail: kzmleskovac@gmail.com, kzm@gradleskovac.org popunjavanjem PRIJAVNOG OBRAZCA.

Kancelarije za mlade se nalazi na adresi Trg Revolucije 45/1 u zgradi „Osmospratnice“.

Povezano

VELIKI POVRATAK: Sloga ponovo u Srpskoj ligi, gradočelnik Goran Cvetanović posetio klub i najavio dodatnu podršku

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas sa saradnicima Fudbalski klub Sloga. Na stadionu ispod Hisara sjajna slika: desetina mališana na jutarnjem treningu, ali i prvotimci koju su u ovoj sezoni osvojili prvo mesto u Zoni Jug i obezbedili povratak u Srpsku ligu Istok. Čelnici Sloge istakli su ovom prilikom da za uspehe u […]

ZONA JUG: Žrebom određeni takmičarski brojevi, na startu derbi u Leskovcu Sloga – Pusta Reka, Radan u Lebanu dočekuje Nebeske Anđele

U Doljevcu je danas održana konferencija klubova Zone Jug u čijem su radu učestvovali predstavnici 14 od 16 klubova koji će se sledeće godine takmičiti u ovoj ligi. Žrebom su određeni takmičarski brojevi, pa se u 1. kolu sastaju: (1) Mladost 1959 (Vinarce) – Svetlost (16)(2) Gracko – Ternoci (15)(3) Sloga (Leskovac) – Pusta Reka […]