NINJUTSU KLUB BUJINKAN: Leskovačke Ninđe izdominirale u borbi noževima na Međunarodnom Tanto Kumite turniru

Na drugom međunarodnom Tanto Kumite turniru (borbe noževima), koji je organizovan u sklopu tradicionalnog Ninđucu kampa Grza 2022., na čelu sa Blažom Nastov, Buđinkan Šihanom 15. Dan, leskovački takmičari su osvojili čak 6 plasmana, u četiri kategorije, dok su dva člana osvojila prvo mesto.

U kategoriji Seniori (muškarci), prvo mesto osvojio je član Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac, Aleksa Đokić. Drugo mesto je osvojio Andrija Zdravković, a treće Marko Anđelković, obojica takođe članovi Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac.

U kategoriji Master (muškarci), prvo mesto osvojio je Vladimir Stevanović, instruktor Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac.

U kategoriji Juniori (devojke), Srna Krčmarik, članica Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac je osvojila drugo mesto, dok je u kategoriji Juniori (dečaci), Luka Pavlović, član Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac, osvojio je treće mesto.

Povezano

Pojačava se Klub košarke u kolicima „Nais“ – Niš postaje centar sporta za osobe sa invaliditetom

Sportsko udruženje košarke u kolicima KKK „Nais“ u Nišu je dobilo kadrovsko pojačanje. Novi poslovni sekretar zadužen i za upravljanje projektima je master profesor sporta i fizičkog vapsitanja Ivan Popović. Reč je o stručnjaku koji ima dugogodišnje iskustvo u radu sa osobama sa invaliditetom(OSI) i trebalo bi ,prema očekivanju prof. dr Marka Aleksandrovića, predsednika KKK […]