Marko Mihajlović novi predsednik FS Jablaničkog okruga

Skupština Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga izabrala je novo rukovodstvo jednog od najvećih i majmasovnijih okružnih saveza u okviru FSS.

Za novog predsednika FS Jablaničkog okruga izraban je Marko Mihajlović – Kresa, nekada izuzetan fudbalski sudija, sada posmatrač suđenja koji je u prethodnom izbornom ciklusu obavljao dužnost predsednika Gradskog fudbalskog saveza Leskovca.

Sednici Skupštini prisustvovali su i čelnici Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije.

Na predlog Muhajlovića izabrano je 7 članova Izvršnog odbora, a preostala 3 biće izabrana na sledećoj sednici skupštine FSJO.

Uz Marka Mihajlovića kao predsednika članovi Izvršnog odbora FSJO su: Predrag Cvetković, Igor Kocić, Saša Starčević, Dejan Savić, Nikola Đokić, Časlav Nedeljković i Milovan Glušac.

Povezano

KAPITEN SAVIĆ POGAĐAO ZA POBEDU: Dubočica – Pčinja 2:1

Fudbaleri Dubočice zabeležili su i drugu pobedu u sezoni protiv čvrste ekipe Pčinje iz Trgovišta. Srpska liga Istok – 5. kolo GFK DUBOČICA – PČINJA 2:1 Strelci: 1:0 Savić u 8. 2:0 Savić u 39. minutu iz jedanaesterca, 2:1 Petrović u 42 minutu – Mrštane, Sportski centar Orion, gledalaca: 300, sudija Nemanja Mitrović (Prokuplje), žuti […]

Pobeda Budućnosti za kraj jesenje polusezone – TABELA Srpske lige Istok

Odigrana je i poslednja utakmica jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi Istok. Budućnost je u Popovcu pobedila Radnički iz Svilajnca rezultatom 1:0 i tako završila, prema rezultatima na terenu, najuspešniju sezonu u srpskoligaškom društvu sa 11 pobeda i 4 remija. Popovčani su se našli na udaru disciplinskih sankcija zbog nastupa mladog golmana Stamenković bez specijalističkog […]