Veliki i kad je teško: Trener rukometaša Dubočice Saša Pejčić podneo ostavku

Kad ne ide u nekom od kolektivnih sporta najčešće „strada“ trener.

Realno, lakše je promeniti trenera nego nekoliko igrača ili celu ekipu u trenutku kada je sezona već počela.

Iz Rukometnog kluba Dubočica 54 saopšteno je da Saša Pejčić više nije trener jednog od najsupešnijih kolektiva u gradu na Veternici.

– RK Dubočica 54 se od srca zahvaljuje na dugogodišnjoj saradnji treneru Saši Pejčiću. Veliku zahvalnost izražavamo za sve što je učinio za naš klub, kako za prvi tim, tako i za mlađe selekcije. I dalje će biti deo porodice Dubočica 54 – poručuju iz uprave Dubočice 54.

Saša Pejčić je, kako saznajemo podneo ostavku u ponedeljak, posle trećeg poraza na startu sezone u Arkus ligi.

Dugogodišnji trener i jedna od leskovačkih rukometnih legendi, odlazi podignuta čela. Za njegovo ime ostaće vezani najbolji rezultati Dubočice u ovom veku koji su po pozicijama na tabeli u nivou onih koje su ostvarivale zlatne generacije leskovačkog rukometa sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. To uključuje i povratak Dubočice i Leskovca na mapu vodećih rukometnih centara u zemlji, ali i po prvi put u istoriji i plasman u polufinale Kupa Srbije. Po logici stvari, ako je odgovoran za loš start sezone, onda je „kriv“ i za velike uspehe proteklih godina.

Do izbora novog trenera ekipu će voditi dosadašnji pomoćnik Siniša Mićić i direktor Aleksandar Marinković.

Povezano

Jablanička okružna liga – rezultati 13. kola i tabela

Odigrane su utakmice 13. kola Jablaničke okružne lige. Rezultati: Sloga – BSK 5:1Budućnost – OFK Morava 2:0Mladost – Jedinstvo (G) 0:5Zloćudovo – Moravac Orion 4:0Donja Lomnica – Polet 0:0Lemind 1953 – Železničar 2:2Vučje – Jedinstvo (B) 2:1Čekmin – Milanovo 4:2 Tabela Jablaničke okružne lige: 1 Jedinstvo (Grdelica) 13 11 1 1 35 4 +31 34 […]

Odluka o raspodeli sredstava sportskim klubovima u Leskovcu

Gradsko veće Leskovca dalo je krajem prošle godine saglasnost na odluku posebne Komisije koja je odlučivala o raspodeli sredstava za finansiranje programa sportskih klubova i organizacija. Tri najkvalitetnija kluba u gradu i ove godine će dobiti iz gradske kase najviše sredstava. Leskovac je jedan do retkih gradova koji ima prvoligaše u rukometu i košarci, a […]