Jovan Marjanović novi generalni sekretar FSRIS

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije izabrao je Jovana Marjanovića za novog generalnog sekretara FSRIS.

Marjanović će na ovoj funkciji naslediti dosadašnjeg generalnog sekretara Ivana Hadži Đorđevića.

Očekuje se da će ovu odluku potvrditi Izvršni odbor FS RIS na sednici koja je najavljena za 14. novembar.

Jovan Marjanović je iskusni fudbalski radnik. Do sada je bio generalni sekretar Fudbalskog saveza Niša, a u fudbalskim klubovima poznat je kao odličan poznavalac fudbalskih propisa, beskompromisan u njihovoj primeni ali i kao odmeren čovek i zahvalan sagovornik, uvek tu da pomogne i klubovima i medijima.

Interesantno je da je Jovan Marjanović i saradnik Sportskog Žurnala, jedinog sportskog dnevnog lista u zemlji.

Redakcija Sportske strane Juga čestita gospodinu Marjanoviću na izboru u uverenju da će on dati značajan doprinos boljoj i korektnijoj saradnji FSRIS sa medijima. Verujemo da novinari (ili deo novinara) ponovo, a posle dužeg vremena, neće više biti tretirani kao „neprijatelji“ fudbalske organizacije, a da će sve informacije o radu saveza biti dostupne javnosti.

FSRIS je najmasovnija fudbalska, time i sportska regionalna organizacija u zemlji i normalno je očekivati da njena komunikacija sa sportskom javnošći bude otvorena i profesionalna, u interesu fudbala na ovim prostorima.

Povezano

KVARTET PRATI LIDERA: Zona Jug – rezultati 10. kola i tabela

Za iznenađenje dana pobrinuli su se fudbaleri Svetlost koji su iznanadili Radan u Lebanu. Žitorađa je iz Vranjske Banje donela sav tri boda, dok je kvintet ekipa u borbi za vrh tabele zaokružila Jablanica ubedljivom pobedom protiv Moravca Orion. Zona Jug – rezultati 10. kola: Jablanica – Moravac Orion 5:0Radan – Svetlost 2:3Vranjska Banja – […]

Srpska liga Istok – rezultati vanrednog, 25. kola

Odigrane su utakmice vanrednog, 25. kola Srpske lige Istok. Rezultati: Kablovi – Vlasina 0:6Dunav – Radan 1:0Trstenik PPT – Jedinstvo (Paraćin) 1:1Pčinja – Mladost (Medoševac) 1:0Timok 1919 – Timočanin 1:1OFK Sinđelić – Rembas 1:3Radnički (Svilajnac) – Rembas 2:1SFS Borac – Moravac Orion 7:0Budućnost (Popovac) – Car Konstantin 2:0OFK Topličanin – SFK Morava 1:0 Tabela Srpske […]