TOP 8! Milan Mihajlović na Sambo Kupu u Jermeniji u konkurenciji 8 najboljih na svetu

Najbolji leskovački sportista u 2022. godini Milan Mihajlović dobio je još jedno priznanje.

Na adresu sjajnog leskovačkog borca stigao je poziv za učešće na prestižnom i izuzetno jakom međunarodnom turniru u Sambou koji će biti održan 4. avgusta u Jerevanu u Jermeniji.

Kako su saopštili organizatori, Kup predsednika Nacionalnog olinpijskog komiteta Jermeniji okupiće takmičare u sambou u 7 kategorija. Takmičari će na Sambo Kupu učestvovati isključio po pozivu, a među njima će se naći i najbolji i najuspešniji takmičari u ovom sportu iz čitavog sveta.

Iz svake zemlje u po kategorije može da učestvuje samo po 1 borac, dok će samo domaćin Jermenija u pojeidnim kategorijama imati 2 predstavnika.

Takmičenje se odvija u 7 kategorija kod muškaraca; 58 kg, 64 kg, 71 kg, 79 kg, 88 kg, 98 kg, +98 kg, a kod žena u 2 kategroije: 54 kg i +80 kg. Za osvajače medalja predviđene su i vredne nagrade.

Podsetimo, Milan Mihajlović je na prvenstvu Evroper u Sambou prošle godine osvojio bronzanu medalju.

Povezano

Zdravlje u subotu protiv Vršca želi pobedu za miran finiš sezone

Košarkaši Zdravlja u subotu u Leskovcu dočekuju ekipu Vršca u utakmici 22. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. Leskovčani u ovaj duel ulaze posle kraće pauze zbog odlaganja utakmice sa ekipom Tamiša zbog problema Pančevaca sa velikim brojem igrača zaraženih Korona virusom. Subotnji duel biće prilika da Leskovčani naprave još jedan važan korak ka ostvarenu osnovnog […]