Memorijalni turnir „Jastrebac 2023“ u znak sećanja na Miloša Ilića, pobednik ekipa Gr. Dejan Majorac

U vlasotinačnom selu Jastrebac završen je Memorijalni turnir „Jastrebac 2023“ koji je organizovan u znak sećanja i očuvanja uspomene na Miloša Ilića.

Turnir su uspešno organizovali Miloševi prijatelji i Mesna zajednica Jastrebacm uz nesebičnu pomoć i podršku Sportskog saveza opštine Vlasotince.

-Turnir je trajao nedelju dana. Počeo je 13. avgusta, simbolično na dan Miloševog rođenja. I narednih godina će turnir počinjati istog dana – rekla je Marija Stanković, jedan od organizatora ovog sportskog događaja u znak sećanja na Miloša Ilića.

Pobednik turnira je „GR Dejan Majorac“ koja je u finalu bila bolja od ekipa „Marko Ilić – Oreo Mac“. Treće mesto na turniru osvojila je ekipa „Miloševi drugari“.

Za najboljeg igrača turnira izabran je Milovan Stojiljković, dok je titulu najboljeg golmana zaslužio Mihajlo Stojanović.

Vredan pažnje je humani gest finalista. Članove ekipa GR Dejan Majorac i Marko Ilić – Oreo Mac odrekli su se novčanih nagrada namenjenih pobedniku, odnosno finalisti turnira i sredstva namenili kao podršku izgradnji Miloševe spomen česme u selu.

Ovaj sadržaj je deo projekta koji je sufinansirala opština Vlasotince. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Povezano

PRUŽI RUKU, NE PODMEĆI NOGU: „Dunav osiguranje Sportske igre mladih“ sutra u Vlasotincu

Pruži ruku, ne podmeći nogu – slogan je ovogodišnjih jubilarnih 10. Sportskih igara mladih koje se sutra, 9.juna održavaju u Vlasotincu, na stadionu Rosulja s početkom u 10.sati. Mladi takmičari nadmetaće se u malom fudbalu, košarci, atletici i igri između dve vatre. Najbolje ekipe i pojedinci sa opštinskog takmičenja kvalifikovaće se za regionalno takmičenje, koje […]