Dubočici i Slobodi po bod u Leskovcu, domaćin nezadovoljan suđenjem

I posle drugog duel sa Slobodom ovog proleća, fudbaleri Dubočice ostaju na učinku od samo jedne pobede u nastavku prvenstva.

Prva liga Srbije – 31. kolo – 1. kolo Plej-auta

GFK DUBOČICA – GFK SLOBODA 1:1

Strelci: 0:1 Rade Glišović u 36. minutu iz jedanaesterca, 1:1 Dušan Savić u 73. minutu iz jedanaesterca – Gradski stadion, gledalaca: 1.000, sudija: Marko Gnjatović (Novi Sad), žuti kartoni: Đorđević (Dubočica), T. Glišović, Cvetić, Alić, Jovanović (Sloboda).

DUBOČICA: Knežević, Đorđević (L. Stojanović), Jović, Stevanović, Savić, Đurić (I. Stojanović), Milić (Račić), Belić (Tomić), Momčilović, Ilić, Tasić (Ljubenović).

SLOBODA: Savić, Cvetić, Alić, T. Glišović (Srbijanac), Silađi (Tumbas), Đukić (Rašković), R. Glišović, Charles (Gajić), P. Jovanović (Radoman), M. Jovanović, Myung.

Nisu uspeli Leskovčani da stignu do sva tri boda, ali u okolnostima u kojima je odigrana utakmica ni bod nije malo. Dugo su po završetku poluvremena, ali i na kraju utakmice domaći fudbaleri i trener protestovali kod slabog sudije Marka Gnjatović koji je sa nekoliko odluka izazvao buru negodovanja na terenu ali i na tribinama.

U rovovoskoj borbi oba gola došla su sa bele tačke. U 36. minutu posle neopreznog starta nad jednim od igrača gostiju dosuđen je penal za Slobodu koji je Rade Glišović pretvorio u pogodak.

Napadali su nervozni i zbog brojnih povreda još uvek nekompletni domaćini, a do izjadnačenja su stigli u 73. minutu-. U šesnaestercu Slobode oboren je Ljubenović, a siguran sa bele tačke bio je kapiten Dušan Savić.

U sledećem, 32. kolu Dubočica gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa već otpisanim istoimenim domaćim timom.

Povezano

Zona Jug – rezultati 28. kola i tabela

Danas su odigrane i sve utakmice 28. kola Zone Jug Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Zona Jug – rezultati 28. kola: Gracko – Mineralac 4:0Radan – Nebeski Anđeli 3:1Mladost 1959 – Plantaža 1:3Pusta Reka – Jedinstvo (Bošnjace) 3:2Jedinstvo (Gornje Stopanje) – Jastrebac 3:0 (sl. rezultat, gosti nisu došli)SU Dinamo Jug – Gračanica 6:0Svetlost – Sloga […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *