PROBA USPELA: Hiljade Leskovčana sinoć obišlo Gradski stadion, u prvoj utakmici juniori pobedili kadete Dubočice (FOTO PRIČA)

Leskovac je sinoć bio u znaku gužve oko novog Gradskog stadion Dubočica.

Hiljade Leskovčana je nakon objave na portalima Dnevnik Juga i Sportska strana Juga krenulo put Gradskog stadiona, na ono što je najavljeno kao nezvanična proba svih sistema na stadionu.

Lepa slika na prilazima stadionu, ali i oko samog terena gde je više od 2.000 ljubitelja fudbala posmatralo duel kadeta i juniora Dubočice. Pobedili su oni stariji, selekcija Dubočice U19 rezultato 4:2.

Veliki broj Leskovčana je samo prošetao do Gradskog stadiona da vidi kako izgleda novi stadion, bez previše zadržavanja. I ono što je najlepša slika jeste i veliki broj dece koji su došli sa roditeljima kao i veliki broj mladih koji su došli da gledaju prijateljsko odmeravanje snaga.

Svi sistemi su odlično funkcionisali, VAR je proveren pred duele Čukaričkog u UEFA takmičenjima.

DUBOČICA U17 – DUBOČICA U19  2:4 (2:1)

Gradski stadion „Dubočica“, gledalaca: oko 2.000, sudije: Stefan Đokić, Miloš Tošić i Srđan Milićević.

DUBOČICA U17: A. Jovanović, N. Najdanović, V. Trajković, O. Đorđević, S. Cvetković, M. Mitrović, S. Gajić, A. Nedeljković, L. Branković, Đ. Stanković, A. Đorđević, a igrali su i : V. Stamenković, B. Kocić, A. Pavlović, V. Conić,, L. Đorđević, J. Micić i V. Nikolić.

DUBOČICA U19: N. Đokić, I. Ignjatović, P. Vučić, D. Cvetković, A. Đorđević, U. Stojanović, N. Milenković, L. Stojanović, P. Đorđević, D. Miljković, S. Marjanović, a igrali su i O. Simonović, O. Stojanović, B. Mladenović, N. Cakić, N. Tončić i P .Mitrović.

Ovako je to izgledalo sinoć:

Povezano

Dubočica u subotu u derbiju kola dočekuje Budućnost iz Popovca

Konferencija za medije Gradskog fudbalskog kluba Dubočica počela je minutom ćutanja i izjavom saučešća koju je porodicama stradalih u ime kluba uputio šef stručnog štaba leskovačkog srpskoligaša Dejan Čelar. Kako je istaknuto, život mora da ide dalje, čak i kada su misli svih usmerene ka stravičnim zločinima koji su se dogodili u Srbiji – Mi […]